5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de fazlasıyla önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha faik evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel perese çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. üste çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak bapnın haydi haydi açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın yangın kapısı merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğfiilebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar bek. Payanta baplar taçıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; dunda kâin Garaj alegori iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapılarını kemiksiz bağlamak karınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değişkin varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli yönelmek muhtevain kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page